Wedstrijdverslag 22 november jl. Schalkwijk E2-SVL E2

Afgelopen zaterdagmorgen hadden we ons rond half negen verzameld om te vertrekken richting Schalkwijk.

Daar aangekomen, gingen we ons melden en kregen we te horen welke kleedkamer we konden gebruiken.
Dit was kleedkamer 6, dus gauw de schoenen aan en ons klaar maken voor de warming up.

We gingen aan de warming up beginnen op het jeugdveld.
En al snel kregen we het warm.
Nog even goed oefenen met overspelen en ook met doeltrappen, dit op onze ‘tijdelijke keeper’.
Onze eigen keeper is helaas geblesseerd maar kon wel goed helpen met de warming up en aan de zijlijn.

De opstelling werd door de trainer bekend gemaakt, ja gezellig , hij was er vandaag ook weer bij.

Om even voor negen uur kwam dan de scheidsrechter het veld op.
Na deze een hand te hebben gegeven en de tos kon SVL dan beginnen met de aftrap.
Al snel bleven we de bal houden en waren er mooie pogingen richting het doel van de tegenpartij.
Jammer, maar in de vijfde minuut volgde er dan weer een goede poging, jajajaja doelpunt 0-1.
We begonnen lekker, kijken of we dit nog even vol konden houden.
Goed overspelen en kijken wie er vrij stonden, maar helaas, de tegenpartij krijgt de bal voor de voeten.
Er wordt geprobeerd of we hem terug kunnen krijgen, maar nee.
Het gevolg is dat ze scoren 1-1, jammer net niet genoeg verdedigt.
We gaan weer verder, en we merken dat we soms net een beenlengte tekort komen.
Deze tegenstanders zijn over het algemeen wat langer, maar we doen ons best.
De jongens en meiden rennen zowat hun benen onder hun lijf vandaan als de tegenpartij richting ons doel komt.
Ja dan nog vanuit een corner proberen ze de bal er in te schieten, maar we houden hem tegen.
Althans dat was het begin.
Hij wordt overgespeeld nog voor het doel, en dan komt ie bij een van onze spelers verkeerd op de voet en gaat ie alsnog het doel in.
Jammer eigen doelpunt dus stand 2-1 voor Schalkwijk.
En dan snel daarna horen we de scheidsrechter fluiten.
Het is rust en gauw gaan we met z’n allen even richting de bank voor wat drinken en om even te overleggen hoe we verder gaan.

Zo en daar gaan we dan weer.
Vol goede moed beginnen aan de tweede helft.
Schalkwijk mag dit keer beginnen en we proberen om gelijk de bal in ons bezit te krijgen.
Dan even lekker overspelen en kijken of we weer richting hun doel kunnen komen.
Jammer ze onderscheppen de bal en gaan er als een speer vandoor, richting ons doel.
En in de derde minuut na rust is het weer raak voor ze 3-1.
Al gauw gaan ze weer door, en binnen luttele seconde volgt er weer eentje 4-1.
Nou we proberen ons sterk te houden en houden de bal zo lang mogelijk in ons team.
Na enkel minuten wordt dat beloond en volgt er een mooi doelpunt voor ons . jajaja 4-2.
Ondertussen houden we de spelers van Schalkwijk goed in de gaten en krijgen we weer de bal in ons bezit.
Er wordt gerend door de spelers van SVL richting het doel van de tegenpartij, een mooi schot, maar helaas, de keeper heeft de bal recht in zijn handen gekregen.
Het loopt zo richting de 18e minuut in de tweede helft , en SVL staat achter.
We geven vanaf de zijlijn tips en hopen dat er nog een doelpunt valt.
Maar dan komt er een speler van ons op de grond, even gauw kijken of het gaat, en hij mag de vrije trap nemen.
Helaas werd hij op het laatst onderschept, was een goeie poging.
Maar we laten ons niet kennen, en gaan weer in de aanval.
En ja hoor, daar is ie dan de 4-3 JIPPIE.
We krijgen weer een goed gevoel, de wedstrijd is nog niet beslist.
Gaan goed in de verdediging, maar toch weet de tegenpartij er langs te komen, en ja hoor knal 5-3.
Met nog enkele kleine minuten op de klok proberen we er het beste van te maken.
We komen helaas zo af en toe wat beenlengte te kort, en redden het daarom niet om de bal in eigen bezit te houden.
Daar maakt Schalkwijk gebruik van en die gaan zo snel als ze kunnen richting ons doel.
Nog een keer een corner, waarbij de tegenpartij volgens onze kids , achteraf de bal niet goed neerlegde.
En ja hoor ze weten nog een keer te scoren 6-3.
Nou het wachten is op het fluiten van de scheidsrechter, en met een eindstand van 6-3 hebben we helaas verloren.

Er worden nog penalty's genomen en na elkaar de hand te hebben geschud, gaan we richting de kleedkamer om te douchen.
Nou er werd aardig over de scheidsrechter gesproken.
Maar jongens en meiden, jullie hebben goed gespeeld, alleen zat de winst er dit keer niet in.